EN HÅLLBAR VÅR

  Till våren ser vi att kulörerna börjar smyga sig fram bland jordiga, neutrala toner. Mintgrön, rosa, gult och blått ser vi i flera former, både poppiga och nertonade nyanser. Vi ser också att materialval blir viktigare, då önskan om att inreda mer hållbart och långsiktigt ökar.

  BLOSSOM

  Härlig vårkänsla i multibandslängden Blossom! Ett klassiskt mönster tryckt på en lite kraftigare bomullsväv. Förutom multibandslängder, finns Blossom även som gardinkappa, kuddfodral och metervara.

  BERT

  Medan våren kämpar utanför fönstret, är det skönt att kunna svepa in sig i en mysig filt. Bert är en mjuk bomullspläd med vävt twillmönster och med dekorativa fransar utmed kortsidorna.

  ALMA

  Hållbar matta som är vävd av återvunnen PET med mönster ton i ton. Mattan är mjuk och har en känsla av bomull, men är tillverkad av återvunna PET flaskor. Mattan kan användas både inomhus och utomhus. Finns i flera färger.

  VIVAN

  Vivan är en serie med garnfärgat mönster i tvättad bomull. Detta gör att tygets baksida är lika fin som dess framsida. Vivan finns som servett, bordsduk i två olika storlekar, kuddfodral, knytbandslängder och metervara.

  Vårens favoriter

  OUTDOOR

  “Uteplatsen har för många blivit en förlängning av våra hem där inredningen spelar en minst lika viktig roll ute som inne. Med textiler blir uteplatsen till en mysig oas där man kan hänga tidiga vårdagar och sena sommarkvällar .”  

   Maria Lindell-Kristensson, inköpare