UTOMHUS

  Piffa till din uteplats

  Utomhustextilier är ett viktigt element för att skapa en trivsam och bekväm utomhusmiljö. Oavsett om det handlar om att skapa en avkopplande uteplats på balkongen eller att skapa en trädgårdsoas där du och ditt sällskap kan njuta av sol och frisk luft, så finns det många olika typer av textilier som kan användas för att skapa den perfekta utomhusmiljön.

  Viktigt med komfort

  Med våra sittdynor kan du enkelt förvandla dina utomhusmöbler till en bekväm och avkopplande oas, och få ut det mesta av din utomhustid på ett stilfullt och bekvämt sätt. Våra sittdynor och kuddar är utformade för att ge högsta möjliga komfort och stöd till dig och dina gäster.

  Utomhusmattor

  En annan typ av utomhus textilier är utomhusmattor. Dessa mattor är särskilt utformade för att tåla väder och vind och är perfekta för att skapa en mjuk och bekväm yta på uteplatsen eller vid poolen. Utomhusmattor finns i olika material och kan anpassas efter den övriga inredningen. Oavsett vilka textilier man väljer, är det viktigt att tänka på att de bör vara tåliga och väderbeständiga för att tåla de utmaningar som utomhusmiljön kan presentera.

  Tyget för utomhusbruk

  Hugo är en serie anpassad för utomhusbruk. Materialet är Dralon som är ett akrylfibertyg belagt med teflon. Det är ett klassiskt, tåligt tyg som med sin ljusäkthet och väderbeständighet lämpar sig bra i utomhusmiljöer. Tyget är lättskött, vattenavvisande och luftgenomsläppligt. Produkterna passar lika fint inomhus som utomhus.

  FAVORITER