OUTDOOR

  Mjukt & mysigt utomhus

  Vi har ett fint och praktiskt sortiment för uteplatsen, med kuddar i vattenavisande material, mattor som bara är att skölja av och dukar som kan ligga på bordet hela sommaren. Vår serie Alma är tillverkad av återvunnen PET. Kan användas ute, men häng gärna upp om den blivit blöt.

   

  “Uteplatsen har för många blivit en förlängning av våra hem där inredningen spelar en minst lika viktig roll ute som inne. Med textiler blir uteplatsen till en mysig oas där man kan hänga tidiga vårdagar och sena sommarkvällar.”

  Maria Lindell-Kristensson, inköpare Svanefors

  Skapar mysig och mjuk känsla

  Dynor är ett enkelt sätt att skapa trivsel, mys och komfort på uteplatsen. Noah finns som stolsdyna med måttet 40×40 cm och som en lång sittdyna med måttet 45×120 cm. Lagom stor till en bänk.. Dynan är tillverkad i mjuk bomull med dekorativa stygn och fyllning av polyester. Finns i fem olika färger.

  Inred ett uterum

  Med små medel kan du skapa ett rum utomhus, som du kan använda som vardagsrum, matplats eller myshörna sommartid. Inred utefter vilken funktion du önskar från den extra ytan och inred därefter. Möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter gränsen. Detaljer som kuddar, mattor och filtar hjälper dig att skapa en härligt ombonad känsla.

  Perfekta till uteplatsen

  Hugo kuddfodral är avsedda för utomhusbruk. Kuddfodralets material är Dralon som är ett akrylfibertyg belagt med teflon. Det är ett klassiskt, tåligt tyg som med sin ljusäkthet och väderbeständighet lämpar sig bra i utomhusmiljöer. Mått på kuddfodralen är 45×45 cm. Tyget är vattenavvisande och lättskött. Hugo finns i sex olika färger.

  Tips! Fyll med innerkuddar av syntet om du ska använda kuddarna utomhus.

  Utomhusfavoriter