Inredningstrender hösten 2022

  Mörkret kommer smygande, löven skiftar färg och börjar sakta falla från träden. Det är dags att lämna den ljuva sommaren bakom oss och blicka framåt mot hösten och tiden för att mysa inomhus. Så kom tillbaka till rutinerna och inred med säsongens trender.

   


  Rutigt 

  Säsongens framträdande mönstertrend stavas rutigt! Rutigt, i alla de former, storrutigt, smårutigt och schackrutigt. Kombinera gärna med randigt och prickigt, eller varför inte blanda in den rutiga mönstret bland den enfärgade och låta rutorna bli detaljen som förhöjer din inredning.

  Inred med böljande former

  Organiska former återkommer ofta inom inredningstrender och skapar en elegant och livlig look i hemmet. Denna höst kommer vi se mycket av böljande och vågiga former, allting ska röra sig väldigt mjukt eller ge illusionen av att göra det. Hos hos återfinns detta som motiv på kuddar, mönster på mattor, detaljer på bonader och mycket mer.

   

   

  Detaljer i färg

  Du har hört det förr, men färg har verkligen en stor påverkan på vårt välbefinnande i hemmet. Denna säsongen ser vi neutrala toner med inslag av poppande färgklickar. Pasteller, gröna och blåa toner får ta plast och ge det där lilla extra i rummet. Så våga bjuda in färg i din inredning.