Vi välkomnar

  VÅREN 2023

  Trender våren 2023 

  Poppiga toner av persika, rosa och ljusblått blandas med harmoniska bruna och gröna nyanser. Gammalt möter nytt och trender från alla årtionden ses.

  ”En stor trend som vi ser komma är kontrasten mellan vintage mot nytt. Nytt och gammalt möts, härliga 70-talsvibbar, poppigt 80-tal, ett lekfullt 90-tal och futuristika föremål från 00-talet blandas med dagens naturmaterial och elegans.”

  Maria Lindell-Kristensson,  Inköpare Svanefors.

  Lyxig sammet

  Våra nya kuddfodral Molly har redan visat sig vara en stor favorit! Mönstrade kuddfodral med vävt mönster i sammet, ger en lyxig och trendig look.

  Pssst, glöm inte att köpa en nya fluffig innerkudde, gärna några centimeter större än kuddfodralet, så blir kudden extra fyllig.

  Frodigt mönster i dova kulörer

  Nu kommer vårt populära mönster Adam & Eva i ny färgställning. Ett växande mönster, där det händer mycket men som ändå är harmoniskt.

  100% linne

  Vi älskar vårt nya tumlade linne! Otroligt fin lyster och snyggt fall. Linne av hög kvalitet som ser härligt avslappnat och genuint ut. Vårt tumlade linne kommer i 8 dova, vackra kulörer och som metervara, duk, kuddfodral, kappmetervara, gardin & servett.

  Poppande accentfärg

  I vårens sortiment ser vi att vi gärna kompletterar vår annars ganska dova inredning med accentfärger, så som lila, blått och gult. En kudde är en utmärkt inredningsdetalj som gärna kan vara en accentkulör, blir då en i ögonfallande detalj.

  Med inspiration från 1800-talet

  Med inspiration från William Morris klassiska verk föddes detta trendiga blommönster, Theo. Otroligt välarbetat och vackert, passar fint både i de lantliga och moderna hemmet.

  VÅRA FAVORITER