VÅRENS TRENDER 2023

  Våren är äntligen här och med den kommer en hel del spännande trender. Vi har samlat några av trenderna för säsongen.

  I år handlar det om att skapa en harmonisk atmosfär med fokus på naturen. Naturliga material som linne kombineras med mjuka textilier i jordnära toner som grått och beige. En annan trend är att blanda olika stilar, former och mönster för att skapa en personlig touch. Låt fantasin flöda och skapa ett hem som är både trendigt och trivsamt! Fest och firande kommer få större betydelse under våren nu när restriktionerna blir allt mindre strikt. Vi vill inspirera så du enkelt kan förvandla ditt hem till en festlig oas som adderar det där extra i vardagen.

   

   

   

  1. Japandi

  Inredningstrenden där japanskt minimalist möter skandinaviskt är här för att stanna och vi kommer se mycket av detta i vår. Satsa på en neutral och varm färgpalett som du adderar med mörkare toner för att skapa kontrast. Håll det minimalistiskt i ditt hem och låt funktionalitet vägleda dig när du inreder. Denna stilen älskar att kombinera material speciellt de organiska såsom trä, linne, rotting och bomull. 

  PRODUKTER

  2. Maximalism

  En trend som är mer för de som inte är lika förtjust av det minimalistiska och enkla. Vi ser även att färg och mönster kommer ha en central roll när våren börjar närma sig. Här handlar det om att låta fantasi flöda och våga experimentera. Dekorera hemmet från topp till tå med väggbonader, härliga kuddar och mycket mönster. Blanda det gamla med nya så har du ett hem som både är trendigt, unikt och personligt på samma gång. 

  PRODUKTER

  3. Böljande former

  Skapa mer liv i ditt hem med olika typer av former. Många rum kan ibland upplevas som kantiga men denna livfulla trend får oss tänka på naturen och havet. Låt de havsinspirerade formerna ta sin plats och skapa harmoni i ditt hem. Det vågiga, runda, böljande och asymmetriska skapar ett levande uttryck. 

  Produkter

  4. Festligt

  Pandemin var en tuff period för alla. I samband med att pandemin och restriktionerna börjar lättna vill fler göra det bästa av nuet. Fest och firande kommer därför få större betydelse under våren och hela 2023. Vem har sagt att det måste vara helg för att kunna bjuda över sina nära och kära till en festlig middag? Duka upp fint med våra servetter och bordstabletter för en festligare vardag. Varje dag är en fest och vi tycker du borde unna dig.

  Produkter

  5. Orange+Rosa

  2022 var året då färg sattes på kartan och vi älskar att inreda med färgstark inredning. För att vara i framkant ska du satsa på den glädjefyllda orangea och kombinera det med den energirika rosa. Färg är nog det enklaste och mest effektiva sättet att förändra en hel känsla av ett rum, dessutom blir vardagen mycket roligare med färg. Varför inte prova du också?

  Produkter