• Trygga leveranser
  • Frakt 99kr - fri retur
  • Säker betalning via Klarna
Trygga leveranser
99 kr i frakt – Fri retur
Säker betalning via Klarna

Jul & advent

Julen är vår största högtid som vi gärna håller traditionell, med klassiska mönster, färger och smaker. I år har vi inspirerats av det ombonade hemmet och vi tror att det blir en riktigt mjuk och mysig jul.

 

God jul & gott nytt år!

 

 

 

 

Traditionell julstämning med Carl Larsson

 

Carl Larssons folkkära motiv sprider julkänsla i hemmet. Hos Svanefors hittar du vackra, kända julmotiv på kuddfodral och i kökshanddukar.  

 

 

 

 

 

 

 

Våra julfavoriter

ALVE JULGRANSMATTA

Alve är en jutematta i flätat naturmaterial. Kan användas under julgranen som julgransmatta, vid sängen eller i mindre rum, som exempelvis hallmatta. Passar lika bra utomhus, i växthus och uterum som inomhus. Men tänk på att den får patina om den ligger ute. Finns i två färger.

PAKETKALENDER

Överraska någon du tycker om med ett paket varje dag fram till julafton! Den här paketkalendern är en väggkalender med 24 siffror och metallringar där paketen knyts fast. Häng upp julkalendern och gör någon lycklig varje dag fram till julafton.

JULTVÅL

Sprid en härlig doft av jul när gästerna kommer på besök. Handtvålen doftar kardemumma och apelsin och återfuktar inte bara din din hy, utan sprider också en julig stämning. Innehåller antioxidanter som är viktiga för huden, bevarar fukt och ger huden fin lyster.

Julklappstips